SK Padel Arena

Arena SK Padel


Bergkantsgatan 3, 506 49 Borås


Padel Borås

Vill du spela padel? Då har du hittat rätt.


På Arena SK Padel hittar du tre dubbelbanor och en singelbana. Hos oss kan du spela padel, delta i aktiviteter såsom lunch- och frukostpadel eller finslipa speltekniken med någon av våra padelcoacher. Det är även möjligt att boka hallen för företagsevent och aktiviteter. 


I anslutning till padelbanorna hittar du vår shop, omklädningsrum & lounge. För den som önskar finns racket att hyra på plats. Givetvis finns parkering i anslutning till hallen. 


Banorna är SK Padel Panorama Pro i glas med grönt konstgräs. Hallen har en takhöjd på nästan 10 meter och är tillgänglighetsanpassad för att alla ska ha möjlighet att spela padel. 


Välkommen till oss på Arena SK Padel.


SK Padel Arena

Arena SK Padel

MATCHi

Vi är anslutna till MATCHi. Här kan du boka våra banor, aktiviteter och träningstid med padelcoach. Vi erbjuder även klippkort och företagsabbonemang.

SK Padel Arena Matchi

SPORTSCLUB

Med ett medlemskap i

SK Padel Sportsclub vill vi erbjuda mer. En plats för nätverkande, med möjlighet att kombinera affärsnytta och erfarenhetsutbyte mixat med fysisk aktivitet.

EVENT

Vill du erbjuda kollegor, affärspartners eller kunder en fartfylld och aktiv mötesplats? Vi hjälper er att skräddarsy ett event anpassat till dina önskemål och behov. 

SHOWROOM

Planerar du bygget av en egen padelhall? Arena SK Padel är Showroom för SK Padels banor. Här har du möjlighet att själv uppleva våra banor.

Information:

Öppetider: 05-24


Kontakt: arena@skpadel.se


Adress: Bergkantsgatan 3, 506 49 Borås


Hållplats: Nordskogen


Våra Partners

Låsteam loggo
Softee Padel
Euromaster loggo
Johfors Productions
Four Office
Hyreslandslaget
Padelante
Dammråttan
Estilo padel
Picked Last
Svenskt Konstgräs